FOTO | Richard Gere se va căsători cu iubita sa de origine spaniolă

Distribuie

Richard Gere se va căsători cu iubita sa spaniolă, Alejandra Silva. Actorul american ajunge astfel la cel de-al treilea mariaj, primul fiind cu actriţa Carey Love și cel de-al doilea cu fostul top-model Cindy Crawford.

Unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, Richard Gere se va căsători pe 5 mai la Washington cu Alejandra Silva, potrivit Agerpres.

 

Alejandra este o femeie de afaceri în vârstă de 35 de ani, originară din Galicia, pe care actorul a cunoscut-o în urmă cu trei ani în oraşul italian Positano. În 2015, Richard Gere a venit însoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului ”Time out of Mind”.

Gere susţine cauza Fundaţiei RAIS, sponsorizată de logodnica sa şi care sprijină persoanele fără adăpost. Mai mult, actorul care a jucat în filme precum “An Officer and a Gentleman”, ”Pretty Woman” sau ”Cotton Club”  a avut o intervenţie în faţa Senatului spaniol pentru a denunţa situaţia acestor persoane defavorizate şi a face cunoscută activitatea Fundaţiei RAIS.

Alejandra Silva a mai fost căsătorită cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un copil, Albert. Actorul care acum are 68 de ani a fost căsătorit cu top-modelul Cindy Crawford şi anterior cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani.

libertatea.ro


Distribuie
..