FOTO / Loredana Groza, „consolată” după ce fanii au criticat-o că s-a operat în exces: „Sunt șocat de rezultat”

Distribuie

În ultimul timp, Loredana Groza a fost aspru criticată de fanii săi, după ce aceștia au constatat că vedeta a apelat la câteva intervenții estetice. Acum, unul dintre fanii ei adevărați a dat cărțile pe față și a încercat să o consoleze pe artistă.

Loredana Groza a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu ea, extrem de naturală, cu un machiaj discret. Deși fanii ei au pus-o la zid în ultimul timp, din cauza operațiilor estetice pe care le-a făcut în exces, acum, Loredana Groza a fost consolată de un fan, care i-a transmis câteva cuvinte frumoase și complimente.

„Cârcotași sunt mulți și s-au legat de operații etc… Dar la urma urmei sunt banii munciți de tine și fiecare face ce dorește cu ei și mai ales ca persoană publică trebuie să investești în tine… Multe s-au operat și arată oribil dar ce a făcut omul ăsta este o operă de artă… Eu cel puțin sunt șocat de rezultat și e absolut magnific! Bravo ție că ai făcut această alegere!” a scris un tânăr, pe pagina de Instagram a Loredanei Groza.

spynews.ro


Distribuie