(FOTO) Învaţă să porţi cu stil blugii rupţi

Distribuie

Fiecare femeie care iubeşte diversitatea, are cu siguranţă în garderoba sa o pereche de blugi rupţi. Pentru că sunt foarte stilaţi, originali şi comozi, aceştia dau un aer chic look-ului tău. Dacă nu ştii cum să-i porţi şi cu ce să-i asortezi, urmează sfaturile de mai jos.

Blugii rupţi sunt un detaliu vestimentar pentru toate tipurile de siluetă. Este important ca atunci când îi îmbraci, să ştii cum să-i asortezi, ca să poţi ascunde defectele şi să scoţi în evidenţă calităţile tale.

– Fetelor cu coapse mari le sunt recomandaţi jeanşii cu croială dreaptă. Încearcă să alegi un model cu mai puţine găuri, care să aibă direcţie verticală. Acest lucru te va face să pari mai înaltă.

– Fetele slabe pot alege orice model de jeanşi rupţi. Dar, vor arăta cel mai bine în jeanşii skinny cu câteva tăieturi în jurul coapselor şi genunchilor.

– Fetele scunde trebuie să evite tăieturile şi găurile în zona de jos a blugilor, acestea dau un aspect distorsionat siluetei.

Dacă doreşti să adaugi un pic de culoare imaginii tale, alege blugii în culori aprinse. Poţi opta pentru neon sau chiar culorile acidulate. Restul îmbrăcămintei trebuie să aibă o nuanţă neutră, pastelată, ca să creeze un echilibru look-ului.

Trebuie să ştii că extravaganţa blugilor rupţi este acea de a face picioarele mai fumoase, de aceea este recomandat să-i porţi pe piciorul gol.

Vezi mai jos câteva poze despre cum să asortezi blugii rupţi:

 

Tu cum porţi blugii rupţi?

Surse foto: passion.ru, perfecte.ro, ileen.ro, unica.ro.


Distribuie