FOTO / GAFE INTENŢIONATE sau ACCIDENTE NEFERICITE? Vedetele care au ARĂTAT prea MULT la Cannes

Distribuie

Diane Kruger ştie cum să ajungă în atenţie presei. Prezentă la Festivalul de la Cannes, împreună cu toată crema cinematografiei, nemţoaica a fost „victima” unui accident vestimentar care pare premeditat

. Devenită celebră pentru rolul din „Troia”, Daiane a fost fotrografiată cu lenjeria intimă la vedere.

Zâmbitoare, coafată impecabil şi machiată natural, Diane s-a cocoţat  pe un zid  şi a stat cuminţică la poze. Evident, nu şi-a luat măsuri de precauţie şi toată lumea a putut să-i admire lenjeria intimă.

Şi Natalie Portman a defilat în faţa aparatelor de fotografit într-o rochie care a atras toate privirile! Actriţa a optat pentru o ţinută transparentă la spate şi care i-a dezvăluit partea dorsală.

Şi pentru că apariţiile actriţei sunt, în general, decente, ea a optat pentru o pereche de chiloţi normali, în detrimentul celor tanga.

Din categoria „Dacă nu eşti celebră încă, arată-ţi fundul”, Alina Baikova s-a lăsat fotografiată aproape goală. Cunoscută pentru formele silfide pe care le afişează pe podium, la prezentări de modă, Alina Baikova are toate şansele să câştige titlul de „Cea mai hot apariţie de la Cannes”. Nu ne credeţi? Priviţi ce a făcut în timp ce se îndrepta către ambarcaţiunea care o aştepta!

Şi Dita Von Teese a păţit-o pe pielea ei la festivalul de la Cannes.  Actriţa a venit îmbrăcată într-o rochie roşie, lungă până la glezne, la care a accesorizat o pereche de pantofi cu toc înalt de aceeaşi culoare. Din păcate, se pare că încălţările i-au jucat feste şi a fost nevoită să renunţe la ele şi să se prezinte pe covorul roşu în picioarele goale.

Foto: hepta

spynews.ro


Distribuie
..