FOTO / Andreea Bănică și-a scos celebra aluniță: „Nu mi-a fost ușor să iau această decizie”

Distribuie

Andreea Bănică este una dintre vedetele autohtone care s-a bucurat de o trăsătură unică, ce a diferențiat-o de restul artiștilor. Este vorba despre faimoasa aluniță, pe care, după multe considerente, artista a ales să o îndepărteze.

Andreea Bănică a vorbit pe blogul ei despre decizia pe care a luat-o și a detaliatcum arată un proces de scoatere a unui astfel de semn.

„Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. (…) Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex. (…) Înainte de excizie am făcut, normal, o anestezie locală. (…) Procedura în sine a durat foarte puțin. (…) După îndepărtarea aluniței a trebuit să folosesc local o cremă și să nu fardez zona,” a scris Andreea Bănică.

Pe Instagram, Andreea Bănică a postat și o imagine unde afișează noua eiînfățișare.

spynews.ro


Distribuie
..