Fii gata să întorci capete cu un păr mătăsos și strălucitor cu placa de îndreptat părul Remington Silk Wide

Distribuie

Remington Silk Wide este aparatul vital pentru cei care doresc cea mai fierbinte, cea mai rapidă și cea mai puternică placă de îndreptat părul, cu rezultate demne de orice salon de înfrumusețare. Ceramica avansată cu mătasea de lux pentru o alunecare de 2x mai bună. Plăcile late au proteine din mătase, așa că până și cele mai rebele șuvițe vor deveni îndreptate, mătăsoase și strălucitoare.

Controlul variabil al temperaturii face ca placa de îndreptat părul Silk Wide să fie potrivită pentru toate tipurile de păr. Mai mult, această placă de îndreptat părul ingenioasă îți indică cea mai potrivită temperatură pentru tipul tău de păr, putând sta liniștită știind că părul tău va fi protejat de la prea multă căldură. În plus, ecranul digital îți indică temperatura exactă, așa că vei fi întotdeauna în control.

Având plăci mai lungi și mult mai late, această placă de îndreptat părul te ajută să îți îndrepți cu fiecare mișcare mai multe șuvițe de păr, secțiuni mai late, direct de la rădăcini și până la vârfuri, permitându-ți să te pregătești mult mai rapid.


Distribuie