Familia Zidane, apariție uluitoare în Ibiza! Soția tehnicianului de la Real Madrid a atras toate privirile

Distribuie

Familia Zidane este în vacanță în Ibiza, de unde superstarul a oferit o fotografie de 1,3 milioane de likeuri pe Instagram. Tehnicianul de la Real Madrid a postat o poză în care apare alături de soția sa, dar și alături de cei patru copii. Ce a atras atenția? Forma fizică de invidiat a familiei. Advertisement Toți par veniți pe yaht direct de la sala de fitness.

Imagini pentru familia zidane

Dacă ”puștii” sunt tineri, Zizou, 47 de ani, și Veronique, 47 de ani, se mențin într-o formă fizică de zile mari. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea fotbalului. S-au căsătorit în 1994, după ce s-au întâlnit timp de cinci ani. Zinedine și Veronique s-au cunoscut pe Costa de Azur, unde soția tehnicianului de la Real Madrid se afla pentru a studia dansul, la o școală celebră din Cannes.

Cu origini spaniole, Veronique a studiat biologia la Toulouse înainte de a părăsi studiile pentru a se dedica pasiunii sale. Cei doi au patru băieți – Enzo Alan (24 de ani), Luca (21 de ani), Theo (17 ani) şi Elyaz (13 ani) – care au moștenit, după cum se vede, genele bune ale părinților. Toți bine făcuți, stilul sportiv, cu six-pack la vedere.
libertatea.ro


Distribuie
..