FĂ asta și vei scăpa DEFINITIV de mirosul neplăcut al picioarelor

Distribuie

Mirosul picioarelor reprezintă o problemă foarte des întâlnită, care ne împiedica sa ne simțim bine in pielea noastră. Picioarele sunt parți ale corpului nostru predispuse transpirației abundente, astfel încât trebuie sa acordam o atenție deosebita îngrijirii acestora, pentru a evita situațiile jenante si inconfortabile in care putem fi puși.

Bicarbonatul te scapă de miros

Pentru a putea scăpa de mirosul urât, dar și pentru a înlătura eficient transpirația abundentă, este recomandat să dizolvi bicarbonat de sodiu în apa cu care te speli pe picioare. Nu trebuie să faci acest lucru zilnic, ci este suficient să repeți procedeul o dată la două sau trei zile.

Oțetul de mere, un remediu de succes

Spălarea în apa cu oțet de mere este foarte indicată pentru îndepărtarea mirosului pielii picioarelor tale. Acest tratament acționează în profunzime. Este recomandat ca picioarele să fie spălate în apă cu oțet zilnic.

Ceaiul din frunze de nuc reduce transpirația

Ceaiul din frunze de nuc este foarte cunoscut pentru proprietățile sale nemaipomenite. Acest remediu este foarte eficient pentru reducerea transpirației abundente, dar și pentru obținerea unei senzații de prospețime a picioarelor. Pentru a-și face efectul, tratamentul cu ceai din frunze de nuc trebuie făcut o dată la două sau trei zile, timp de câteva săptămâni.

Zilnic, după ce te speli bine, stai cu picioarele în ceai negru. Efectele acestuia sunt extraordinare. Ceaiul negru omoară bacteriile cu succes. Acest tratament este cel mai potrivit dacă vrei să ai picioarele uscate cât mai mult timp, pentru că ajută la închiderea porilor.

Lămâile – remediu naturist pentru mirosul urât al picioarelor

Lamâile sunt acide, astfel încât mențin bacteriile sub control, iar mirosul plăcut al lămâilor maschează mirosul picioarelor. Caâteva linguri de suc de lămâie adăugate în apă călduță și înmuiate apoi picioarele pentru câteva minute este o soluâie perfectă.

infoalert.ro

Ceaiul negru îți menține picioarele uscate


Distribuie
..