EXCLUSIV! Prezentatoarea TV Veronica Ghimp Deineco, în prima vacanță alături de fiica sa! Vezi ce destinație au ales! FOTO în articol

Distribuie

Prezentatoarea Publika TV, Veronica Ghimp Deineco a plecat în prima vacanță alături de soț și de fiica sa de doar 4 luni, Eva.

viber image

Veronica și Dumitru au ales ca primă destinație Italia, și anume Veneția. Prezentatoarea TV a declarat pentru Zumi.md că această minivacanță este o surpriză din partea soțului și nu a fost programată cu mult timp înainte.

viber image2

viber image5 viber image7 viber image6 viber image8 viber image9

 

”Într-o dimineață la micul dejun, Dumitru purta un tricou pe care scria Venezia și eu pur și simplu i-am zis că îmi este dor să beau o cafeluță acolo. Uite așa soțul meu s-a gândit să îmi realizeze această dorință”.

Întrebată dacă nu e prea greu cu fetița de doar 4 luni și cum suportă copilul această călătorie, Veronica a zis că e foarte ok, fetița e foarte curioasă și liniștită, se uită peste tot, în plus îi ajută foarte mult mama soacră care a mers cu ei.

viber image12 viber image4

 „Chiar dacă vremea e mai închisă, sunt atâtea muzee de văzut și atâtea terase unde te poți ascunde de ploaie și savura o cafeluță. E un oraș extraordinar… și e atât de romantică Veneția pe timp de ploaie…”, a adăugat Veronica.

 

 


Distribuie
..