Este uimitor ce se întâmplă cu silueta ta dacă bei un pahar de vin roşu înainte de culcare

Distribuie

Oamenii de știință au analizat mult timp efectele consumului de vin roșu asupra siluetei, iar rezultalele sunt îmbucurătoare.

Un studiu realizat la Universitatea Harvard pe 20,000 de femei a arătat că participantele care au consumat două pahare de vin roșu pe zi, nu au avut probleme cu kilogramele în plus. Alte studii au scos la iveală că vinul roșu stimulează procesul de ardere al grăsimilor.

The Journal of Nutritional Biochemistry a publicat un studiu care încercat să determine ce efect au strugurii și cum reușește vinul roșu să stimuleze scăderea în greutate. Experimentul a fost făcut pe șoareci de laborator și a demontrat că șoarecii cărora li s-a administrat extract de vin roșu, erau mai puțin predispuși să depoziteze grăsime la nivelul ficatului, iar nivelul glicemiei li s-a diminuat.

Persoanele care preferă vinul roșu în locul gustărilor dintre mese, nu au decât de câștigat. Băutura are mai puține calorii decât o felie de tort, înghețată sau chipsuri. Și nici nu conține grăsimi nesănătoase.

O americancă susține că a reușit să scape de 3 kilograme în tri săptămâni cu ajutorul vinului roșu. A ajutat-o să-și țină în frâu pofta de dulciuri și să mănânce mai puțin înainte de culcare.

Sursa: doctorulzilei.ro

 


Distribuie