Enrique Iglesias a intrat în Cartea Recordurilor! Ce performanțe a înregistrat

Distribuie

Celebrul cântăreț a intrat în Cartea Recordurilor cu două performanțe. El a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs, în timp ce melodia sa „Bailando” a avut cea mai lungă staţionare în acest clasament.
Nu mai puțin de 26 de melodii de ale sale, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015, s-au situat pe locul I în topul Billboard, Enrique reușind astfel să câștige titlul cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Totodată, Guinness World Records a desemnat hitul „Bailando” drept melodia cu cea mai lungă staţionare în topul Hot Latin Songs, care s-a menţinut pe primul loc, timp de 41 de săptămâni consecutive.
Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum „Bailando”, „Ring my bells”, „Hero”, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”, „Turn the night up”, „Tonight”, „I like it”, „Do you know”, „Not în love”.
Enrique Iglesias va concerta la Bucureşti, pe 12 mai, de la ora 20.00, în pavilionul central al Romexpo, evenimentul făcând parte din turneul „Sex and Love”.

libertatea.ro


Distribuie