Emma Watson are un nou iubit

Distribuie

Frumoasa actriţă din „Harry Potter” s-a îndrăgostit din nou. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri William Knight, care este mai mare cu 10 ani decât ea, scrie publicaţia DailyMail.

După despărţirea de jucătorul de rugby Matthew Janney care a avut lor în decembrie 2014, actriţa a suferit mult şi nu s-a aventurat în alte relaţii până când l-a întâlnit acum câteva luni pe William. „S-a simţit rănită după despărţirea de Matthew şi i-a luat mai mult de un an ca să iasă cu altcineva. Sunt fericiţi împreună, se întâlnesc când Emma nu este ocupată cu munca. William este un tip normal şi cu picioarele pe pământ, care nu are nimic de-a face cu Hollywood-ul, iar Emma iubeşte asta”, a spus o sursă din anturajul vedetei, citată de DailyMail.

William, cunoscut după apelativul „Mack” este maratonist şi lucrează în funcţie de conducere la o companie din domeniul tehnologiei. Cei doi par că se înţeleg de minune, din moment ce au petrecut săptămâna trecută împreună, fiind în vacanță la o fermă în California.

eva.ro


Distribuie
..