Emilia Russu despre Eurovision: ”Juriul nu cred că trebuie să fie discutat, sper că televiziunea își asumă alegerea” VIDEO

Distribuie

Emilia Russu a trecut cu brio de prima etapă în competiția Eurovision, iar juriul a decis că interpreta va merge mai departe. Pe lângă faptul că este foarte talentată, frumoasa blondă este și o fire foarte corectă, și chiar vrea ca în acest an să ne reprezinte țara la Kiev cel mai bun concurent, chiar dacă acesta nu va fi neapărat ea.

”Nu am avut intenția să particip anul acesta la Eurivision, însă autorul piesei m-a contactat și mi-a oferit mai multe piese spre alegere și am zis de ce nu, am ales această piesă care inițial era în limba spaniolă, nu am ezitat să cer versuri și în engleză pentru a-i da un alt caracter, varianta engleză sună cu totul și cu totul diferit de cea spaniolă, autorul melodiei e Samuel Bugia Garrido și autorul textului Thannasis Nakos.

Nu vreau sa bîrfesc, eu sunt sigură că fiecare concurent își cunoaște punctele forte, capacitățile și vor fi apți să-și analizeze prestația, de altfel asta fac și eu. Juriul nu cred că trebuie să fie discutat, sper că televiziunea își asumă alegerea, pentru că va fi aleasă o melodie ce va reprezenta țara! Eu chiar nu am așteptări, eu încerc să evoluez an de an și mă concentrez pe procesul de lucru, eu tind ca eu să fiu mulțumită de prestația mea, pentru că sunt foarte critică față de mine, dar dacă acest proces va avea și altfel de întorsătură, eu numai am să mă bucur și voi munci mai departe!”

Ascultă melodia Emiliei Russu, „If only you”:

 


Distribuie