Emilia Clarke, despre prețul pe care l-a plătit jucând ”Game of Thrones”: „Am pierdut cei mai frumoşi ani” Citeşte întreaga ştire: Emilia Clarke, despre prețul pe care l-a plătit jucând ”Game of Thrones”: „Am pierdut cei mai frumoşi ani”

Distribuie

Emilia Clarke a afirmat că a plătit un preţ mult prea mare pentru a face parte din serialul „Game of Thrones”, relatează El Pais. Actrița spune că deși și-a îndeplinit un vis jucând într-unul dintre cele mai de succes seriale făcute vreodată, sacrificiile pe care le-a făcut au fost pe măsură. Actriţa care a jucat rolul lui Daenerys Targaryen, a povestot că un deceniu, cât a durat difuzarea serialului „Urzeala Tronurilor” pe canalul HBO, i-au schimbat complet viaţa. A fost un deceniu cheie în viaţa ei. „Faptul că s-a încheiat este aproape suprarealist.

S-au întâmplat atâtea lucruri în aceşti 10 ani cât am jucat în serial… Am devenit femeie. Aveam 23 de ani când am început”, a spus ea, potrivit Agerpres.

Actriţa regretă însă că a pierdut zece ani din tinereţea sa într-un mod atât de vertiginos. „Practic am început ‘Urzeala Tronurilor’ şi apoi gata. Am pierdut cei mai frumoşi ani ai tinereţii, ai vârstei de 20 de ani, când trebuie să faci nebunii. Apoi am avut două hemoragii cerebrale, ceea ce a cam complicat lucrurile…”, a mărturisit tânăra actriţă.

libertatea.ro


Distribuie