Elogiul fiului lui Denzel Washington pentru mama sa: „Sunt și băiatul ei“

Distribuie

Declarație superbă a lui John David Washington: „Tata m-a învățat cum să vânez, mama m-a învățat cum să iubesc“, a spus el într-un interviu.

John David este fiul câștigătorului premiului Oscar, Denzel Washington, în vârstă de 63 de ani, și al actriței Pauletta Washington (67 de ani). Și ține să se înțeleagă bine asta – el l-a corectat pe un reporter când acesta l-a întrebat ce influență a avut cariera tatălui său asupra lui.

Vorbind într-un interviu pentru Today despre ultimul său film, „BlacKkKlansman”, actorul în vârstă de 34 de ani i-a cam închis gura lui Craig Melvin când acesta l-a întrebat despre cum s-a descurcat în lumea filmului în calitate de fiul al celebrului Denzel Washington. John i-a replicat înainte ca acesta să termine: „Și al Paulettei Washington.” Elegant, Craig și-a recunoscut greșeala și i-a mulțumit lui pentru această precizare.

Înainte ca interviul să meargă mai departe, actorul a explicat cât de mult a contat pentru el influența mamei sale: „Ea câștiga mai mulți bani decât el înainte de a se căsători.

Lucra pe Broadway și a plătit masa de la prima întâlnire, plătea facturile, plătea taxiul…”

„Este o excelentă pianistă (…). Este o mare artistă și am învățat multe de la ea. Tata m-a învățat cum să vânez, mama m-a învățat cum să iubesc”, a subliniat el.

Reporterul a mărturisit că a avut o revelație după interviul cu John David. „Ha. Să fie clar. Eram un fan al lui John David Washington înainte să mă așez. Acum sunt un fan și mai mare. Data viitoare o să-l întreb întâi despre doamna Washington”, a scris Craig pe Twitter.

Pauletta și Denzel Washington, unul dintre cele mai solide cupluri de la Washington. Fiul lor, John David, le este recunoscător în egală măsură

John David Washington joacă în „BlacKkKlansman” rolul lui Ron Stallworth, un poliţist afro-american din Colorado care reuşeşte să se infiltreze în Ku Klux Klan şi devine chiar căpetenia filialei locale a acestei organizații.

Desemnat în 2008 cel mai iubit star de cinema din America, Denzel Washington este căsătorit cu Pauletta de 35 de ani, iar cei doi actori formează unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood. Într-un interviu publicat de People, starul a descris perfect cum a reușit să-și păstreze căsnicia atâta timp: „Fac ce am zis, îmi țin gura”, a glumit el.

Denzel și Pauletta s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Wilma”. Cei doi s-au căsătorit în 1983 și au patru copii: John David, Katia (30 de ani), Olivia (27 de ani) și Malcolm (27 de ani). Cei doi actori au aniversat în iunie 35 de ani de căsnicie.

Născut pe 28 decembrie 1954, Denzel Washington a devenit celebru în anii ’90, pentru interpretarea reuşită a unor personaje care au existat în realitate, precum Steve Biko, Malcolm X, Rubin Carter, Melvin B.

Tolson, Frank Lucas şi Herman Boone, notează Mediafax. El a câştigat două Globuri de Aur şi două premii Oscar („Glory” şi „Zi de instrucţie”), fiind al doilea artist afro-american, după Sidney Potier, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal, datorită prestaţiei sale din filmul „Zi de instrucţie” (2001). Actorul american a jucat, de asemenea, în „Book of Eli”, în regia fraţilor Allen şi Albert Hughes, şi în pelicula „Unstoppable”, regizată de Tony Scott.

De asemenea, starul a regizat două filme pentru marele ecran – „Antwone Fisher” (2002) şi „La început a fost cuvântul/ The Great Debaters” (2007).


Distribuie