Toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu fiica regretatei actriţe după moartea ei, mai ales că nu este apropiată de tatăl ei natural.
Revista Hola! a dezvăluit că ceea ce s-a scris despre Lorenzo nu este adevărat. Fratele lui Edith, Victor Manuel, a precizat că Lorenzo este foarte bine şi nu are probleme de sănătate, astfel Constanza este în continuare pe mâini bune. ”Lorenzo este foarte bine. Singura lui suferinţă este absenţa surorii mele”, a mărturisit acesta într-o emisiune.

Dezvăluiri sfâşietoare despre ultimele luni din viaţa lui Edith Gonzalez. Fratele actriţei: ”A intrat în spital cu zâmbetul pe buze!”

De asemenea, cu puţin timp înainte de a se stinge din viaţă, Edith Gonzalez a rugat-o pe actriţa Katie Barberi să o ajute să-i organizeze fiicei ei aniversare de 15 ani, care va avea loc luna viitoare. Starul din „Salome’ a avut grijă să nu părăsească această lume până când nu a terminat cu Katie toate pregătirile necesare pentru ziua unicei sale fiice, care urmează să-şi sărbătorească ziua de naştere în curând.

Edith Gonzalez i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei ei: ”Nu, iubito, viaţa nu este grea…”

Edith Gonzalez îşi va surprinde fiica după moarte! Gestul sfâşietor făcut de actriţă pentru Constanza, fiica ei de 14 ani

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.