Eddie Murphy a devenit tată a noua oară

Distribuie

Eddie Murphy și Paige Butcher au devenit marți părinți. Fotomodelul a născut o fetiță perfect sănăatoasă pe nume, Ozzy Oona Murphy.

Informația a fost confirmată și de reprezentantul actorului. „Bebelușul are 3,6 kilograme și atât mama, cât și fiica sunt bine”, a spus acesta. Celebrul star de la Hollywood, și Paige (36 de ani), model și actriță, au început să formeze un cupluy din 2012, iar anul trecut în noiembrie cei doi au anunțat că vor deveni părinți. Acesta este primul copil al lui Butcher și cel de-al nouălea pentru Murphy(55 de ani). El este și tatăl lui Eric (26 de ani), Christian (25 de ani), Bria (25 de ani), Myles (22 de ani), Shayne(21 de ani), Zola (15 ani), Bella (13 ani) și Angel ( 9 ani), copii rezultați din relațiile anterioare, cel mai mic dintre aceștia fiind rodul iubirii dintre Eddie și Melanie Brown, fosta cântăreață Spice Girls.

Paige Butcher l-a cunoscut pe Eddie pe platourile de filmare de la „Big Mammas House 2″. Născută în Australia, această mărturiseşte că nu face niciodată sport pentru că a fost mereu slabă.

libertatea.ro


Distribuie
..