Ed Sheeran are o poveste de viață incredibilă. Știai că în copilările era bâlbâit, iar în apoi a dormit pe străzi?

Distribuie

Viața poate fi nedreaptă uneori, dar și-a luat revanșa cu vârf și îndesat pentru Ed Sheeran. Artistul care bate acum record după record a avut o poveste de viață demnă de un film de Oscar.

La 28 de ani, Ed Sheeran se poate lăuda că a dat lovitura în muzică. Are al doilea cel mai vizualizat videoclip din toate timpurile după „Despacito”. „Shape of You” numără peste 4 miliarde de vizualizări pe Youtube.

Nu toată viața a fost roz pentru Ed Sheeran. În copilărie era bâlbâit și toată lumea râdea de el, însă muzica lui Eminem l-a vindecat. Cel mai popular artist din Marea Britanie a cântat în corul bisericii de la 4 ani. Apoi a învățat să cânte la chitară și a început să compună în liceu. La 16 ani, Ed s-a mutat din Suffolk la Londra, pentru a studia muzica. Când a terminat cursurile, a rămas fără bani şi fără casă. A fost obligat să vândă CD-uri din rucsac, pentru a-şi câştiga existența.

Artistul a povestit la un moment dat, într-un interviu pentru Daily Mail, că timp de doi ani şi jumătate a dormit pe străzi, prin parcuri sau gări: „Am dormit pe o țeavă de încălzire a Palatului Buckingham. Am dormit câteva nopți bune acolo. Nu am avut unde să dorm la finalul anului 2008, şi nici în 2009 sau în 2010. Până la urmă am scos-o cumva la capăt.”

myzutv.ro

 


Distribuie
..