Echipa Prima Oră a transformat Parcul Ștefan cel Mare pentru câteva clipe într-un platou de filmare a telenovelei Bahar: Viaţa Furată

Distribuie

Cred că nu există om care să nu și-ar fi imaginat măcar o dată că este actor. Fie într-un film  acțiune, comedie sau de cea unei melodrame. Prima oră a oferit această șansă! Am transformat Parcul Ștefan cel Mare pentru câteva clipe într-un platou de filmare.

Iubim telenovelele pentru că avem parte de emoții, trăiri și uneori chiar ne regăsim în aceste istorii străine, dar trăite la maximă intensitate.

Pentru a simți pe propria piele, emoțiile personajelor îndrăgite, i-am provocat pe trecători să fie actori pentru câteva clipe.

Scenariu ne-a fost secvențele din celebrul serial turcesc, difuzat la Canal 2, Bahar, Viață furată.

Și anume, momentul în care eroina principală, sătulă de răutățile surorii vitrege, merge sa îi ceară socoteala lui Efsun pentru răul făcut.

Inspirați și hotărâți, actorii noștri au continuat scena în parcul Catedralei, sub privirele a zeci de trecători.

Cu siguranță nu e un rol ușor, moldovenilor le-a fost greu să țină pasul cu mult îndrăgita actriță Ezgi Asaroglu, dar experiență a fost una memorabilă.

Cei care au urmărit această scenă spun că Bahar: Viaţă furată e una dintre cele mai bune telenovele ale momentului.

Bahar, Viaţă furată este cel mai urmărit serial din ţara noastră. În fiecare seară, telenovela adună în fața micilor ecrane până la 300 de mii de telespectatori. Deznodământul, îl aflați, astăzi fiți cu ochii pe Canal 2!


Distribuie
..