Ea e noua „Angelina Jolie”! Toate nevestele actorilor de la Hollywood se tem de ea

Distribuie

E frumoasă, blondă, înaltă, afișează o siluetă de invidiat și atarge toate privirile când intră într-o încăpere. Mai mult, Margot Robbie (25 de ani) a câștigat milioane de fani după ce s-a dezbrăcat în filmul de succes „Lupul de pe Wall Street”. Așa că nu e de mirare că a reușit să stârnească și gelozia soțiilor actorilor de la Hollywood care o văd ca pe o inamică.

Frumoasa actriță s-a înțeles foarte bine pe marile ecrane cu actorii principali din filmele în care a jucat, ceea ce a stârnit paranoie și neîncredere chiar și în rândul celor mai solide cupluri de la Hollywood. Soțiile actorilor au poreclit-o chiar „noua Angelina Jolie” și spun că nu-și doresc să-și vadă bărbații jucând alături de ea, temându-se că aceasta le-ar putea distruge căsniciile, așa cum a făcut Angelina Jolie când i l-a furat pe Brad Pitt lui Jennifer Aniston.

hepta_1562638

Cu toate acestea, Margot a reușit până acum să joace alături de nume sonore de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Will Smith sau Ben Affleck, iar zvonurile nu au întârziat să apară, presa de peste Ocean, anunțând că toți i-au căzut în mreje și că își vor părăsi nevestele pentru ea, ceea ce însă nu s-a întâmplat. Și asta, pentru că frumoasa australiancă a declarat că nu-și dorește să aibă relații cu actori. Ea se iubește din anul 2013 cu regizorul britanic Tom Ackerely și pare extremd e fericită.

'The Wolf of Wall Street' film premiere, New York, America - 17 Dec 2013

libertatea.ro


Distribuie
..