E grăsuţă, dar nu-i pasă! Iubita lui Marius Moga mănâncă si bea fără oprire

Distribuie

Bianca Lapuşte, soţia lui Marius Moga, a reuşit la un eveniment monden, să bea şi să mănânce fără oprire golind candy barul.

Comparaţia permanentă între ea si „Diva de la Bollywood” făcându-se în permanenţă de rautăcioşii mondeni, au dat destulă bătaie de cap cuplului Moga-Lapuste.

După o perioada în care s-a luptat cu kilogramele în exces şi singura preocupare era fetiţa lor, Bianca, înainte de a împlini 24 de ani, s-a gândit să facă ceva. S-a pus pe slăbit, s-a întors în televiziune şi a început să fie mondenă. Aşa au surprins-o reporterii Spynews.ro la un salon de înfrumuseţare, mai blondă ca niciodată, zâmbitoare, îmbrăcată în negru să subţieze „mijlocelul”, deoarece e vizibil faptul că înca mai are mult, dar mult de dat jos.

 Marius Moga si sotia lui, Bianca Lapuşte, au devenit părintii unei fetiţe în urmă cu doi ani. Mămica a ales să stea în concediu postnatal ca să-şi crească micuţa, iar recent s-a întors la munca. Apropiaţii celor doi sunt de-a dreptul şocaţi că Bianca a vrut să se întoarcă la serviciu, având în vedere că veniturile „Micului Mozzart” sunt destul de mari încat şi-ar permite să o tină acasa, să crească copilul.

https://spynews.ro


Distribuie
..