Drama cumplită prin care trece câştigătoarea Vocea României

Distribuie

Câştigătoarea celui de-al cincilea sezon „Vocea României” (PRO TV), Cristina Bălan (34 de ani), trăieşte o adevărată dramă pe care a dezvăluit-o abia acum, la aproape trei ani de când a devenit mămică. Copiii solistei, gemenii Toma David şi Matei Nikolas (2 ani și 7 luni), suferă de o anomalie genetică.

„Îmi caut cuvintele de mai bine de o lună pentru acestă zi. Acele cuvinte care să descrie măcar în parte ce este în sufletul nostru, ce este în sufletul unui părinte care se confruntă cu o situaţie similară celei a noastre. Am ajuns la concluzia că este imposibil. De oricâtă empatie ar da dovadă un om, nu poate înţelege întocmai ce este în sufletul unui părinte care are un pui (sau mai mulţi) special.

În cadrul competiţiei «Vocea României», am spus în repetate rânduri că există un motiv pentru care Cristina a ales să participe. Ei, MINUNILE noastre, copiii noştri – Toma şi Matei, dar şi cei aproximativ 50.000 de copii din ţară diagnosticaţi cu SD (Sindromul Down, n.r.), ei sunt MOTIVUL! Pentru ei am riscat totul şi tot pentru ei, azi, de Ziua Mondială a Sindromului Down (21 martie, n.r.), ieşim să vorbim despre ce înseamnă Sindromul Down şi, totodată, ce putem face (NOI TOŢI) pentru aceşti copii speciali. Pentru că, nu-i aşa, dacă ne dorim cu adevărat, chiar putem să ‪#‎schimbamviataimpreuna‬! Dacă va puteţi rupe o oră din viaţă, am să va rog să urmăriţi emisiunea de azi. Avem nevoie de energia şi gândurile voastre pozitive. Azi e despre Ei. Doar despre Ei”’, a scris Cristina Bălan, pe pagina personală de Facebook, notează Click.ro.
realitatea.net


Distribuie
..