Dovada că o dietă potrivită funcționează! A slăbit 15 kilograme după ce a făcut o singură schimbare în dietă

Distribuie

Ce contează mai mult atunci când vrei să slăbești? Ce dietă ai sau câtă mișcare faci? O întrebare care nu are nici acum un răspuns clar. 

Pentru Amy, alimentația a fost răspunsul. Femeia în vârstă de 29 de ani, soția unui celebru antrenor de fitness din Sydney, se antrena de 5 ori pe zi, însă nu avea corpul pe care și-l dorea. Rezultatele au apărut abia după ce a făcut o singură schimbare în dietă.

În afară de orele petrecute în sala de sport, Amy avea grijă la alimentația, însă fără să-și controleze porțiile, și a „trișat” în weekend.

„Chiar dacă sunt căsătorită cu un trainer personal, el este extem de ocupat și reușim să ne antrenăm împreună doar o dată pe săptămână. Sunt genul de persoană care are nevoie de îndrumare, de aceea am preferat să merg la diferite clase”, a declarat ea.

„Apoi, am început să urmez o dietă ketogenică. Am avut voie să consum doar 20 de grame de carbohidrați pe zi, iar restul alimentelor, până la 1200-1400 de calorii, grăsimi și proteine vegetale”, a declarat ea.

Altfel spus, dieta ketogenică este un plan alimentar bazat pe a lua majoritatea caloriilor din grăsimi, o cantitatea moderată de proteine şi numai aproximativ 20 de grame de carbohidraţi pe zi, cam cât are un măr. În acest fel, Amy a reușit să slăbească 15 kilograme.

Rezultatul este spectaculos.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..