Doi bărbați din zodiac lângă care te simți femeie adevărată

Distribuie

și multe femei trăiesc cu convingerea că bărbații sunt… neserioși, există și reprezentanți ai sexului tare care ne dovedesc că nu trebuie niciodată să generalizăm. Este vorba despre bărbații adevărați, care, odată intrați într-o relație, ridică femeia pe un piedestal și ar fi în stare să facă orice pentru ca aceasta să fie fericită. Ar trebui să fim oarecum mulțumite că există și mulți bărbați care nu merită atenția noastră, pentru că ei ne fac să îi apreciem pe cei alături de care putem să ne simțim ca niște femei adevărate!

Există două zodii care se remarcă printr-o forță masculină foarte puternică și un „talent” aparte de a-și face partenerele să se simtă ca niște regine!

Cele două zodii care te fac să te simți femeie adevărată

Berbec

Poți spune multe despre Berbec, dar niciodată nu ai putea spune că nu este un bărbat adevărat. Cei născuți în această zodie de foc au toate calitățile unor parteneri aproape perfecți: sunt pasionali, masculini, puternici din punct de vedere emoțional și fizic, dornici să te satisfacă, energici și spontani.

Berbecul este un mascul alfa, care nu are aproape niciodată momente de slăbiciune și te poate proteja exact așa cum și-ar dori orice femeie. Fiind guvernat de planeta Marte, nativul este un adevărat războinic, care ar lupta cu oricine îți face zile negre. Totuși el nu este în mod normal un individ violent fizic, ci altele sunt armele lui. Singurele momente în care ar putea deveni violent sunt cele în care vede roșu în fața ochilor, adică atunci când cineva chiar l-a adus la limită.

Te simți întotdeauna ca o femeie adevărată alături de un Berbec. Te vei simți dorită cu ardoare mereu și te vei putea înfrupta dintr-o pasiune la care doar ai visat până în momentul respectiv. Jucăuș și copilăros, Berbecul te uimește prin senzualitatea și forța sexuală de care dă dovadă în pat. Dacă te iubește, te va dori mereu și oriunde ‒ nu este neobișnuit pentru nativii acestei zodii să facă sex în locuri mai puțin convenționale.

O altă calitate a Berbecului este faptul că este uimitor de grijuliu cu femeia pe care o iubește. Deși are și el nevoie de multă atenție într-o relație, tu nu vei fi nicideum neglijată și, cu cât ai mai multă grijă de el, cu atât vei fi răsplătită mai mult, uneori înzecit! Poate că nu este cel mai romantic semn zodiacal, deci nu îți va aduce flori și bomboane dacă nu îi spui că îți dorești, dar vei simți că nu mai ai nevoie de nimic altceva atunci când te va ține în brațe.

Leu

Celălalt bărbat din zodiac care te face să te simți ca o femeie adevărată este Leul, tot o zodie de foc, ca Berbecul. Nu degeaba este Leu: are convingerea că este „regele junglei” și, atunci când își alege o parteneră, aceasta nu poate fi decât regină. Aproape nicio femeie nu este atât de răsfățată precum iubita unui Leu, iar acesta are o mulțime de calități care îl pun pe primele locuri în topul celor mai râvniți bărbați din zodiac.

Leul este un bărbat care nu își arată aproape niciodată slăbiciunile. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu vorbe de duh în „mânecă”, el este construit astfel încât să nu lase la vedere nimic care l-ar putea face să pară mai mic în ochii celorlalți. Pentru el, imaginea este aproape totul, iar tot ceea ce face și zice este gândit astfel încât să îi impresioneze pe ceilalți. Dacă te-a ales ca iubită, poți deja să te simți mândră, pentru că nu ar fi decât cu o femeie pe care el o consideră perfectă. Este mult mai pretențions și selectiv în privința oamenilor decât lasă să se vadă.

Bărbații născuți în zodia Leu își copleșesc iubitele cu atenții, pentru a le face fericite, dar și pentru a atrage admirația și laudele acestora. Iubitei unui Leu nu îi lipsește nimic! În plus, nativul mai are o ambiție care i-ar surâde oricărei femei: este determinat să își aducă iubita pe culmile plăcerii de fiecare dată. Leul nu poate fi satisfăcut decât dacă își vede partenera oftând de plăcere și nu îi lipsesc deloc calitățile pentru a o aduce la extaz, pentru că este foarte bun la pat.

Te vei simți mereu o femeie adevărată alături de aceste două zodii. Chiar dacă au defectele lor, cei născuți în Berbec sau în Leu sunt parteneri de viață care se apropie mult de definiția bărbatului ideal.

divahair.ro


Distribuie
..