Dietele prin care a slăbit Angelina Jolie

Distribuie

Angelina Jolie este un idol pentru majoritatea femeilor nu doar datorită talentului său, dar şi graţie aspectul său mereu impecabil. Actriţa de 38 de ani face tot posibilul pentru a se menţine în formă şi chiar după două naşteri, silueta Angelinei nu a suferit mari schimbări. Desigur, Angelina Jolie se bazează pe diete, precum şi combinarea acestora cu exerciţii active.

Potrivit Daily Mail, dietele care o ajută pe actriţă să aibă o situetă de invidiat sunt următoarele:

Dieta cu lichide

Dieta este direcţionată la eliminarea toxinelor din organism şi zguri. Constă în utilizarea unui tip de “produse alimentare lichide” ca la fiecare două ore şi elimină complet utilizarea produselor menţionate. Dar Jolie nu a reuşit să respecte pe deplin aceasta şi a adăugat la dietă şi un pic de mâncare solidă.

Dieta de două zile
Cea mai scurtă dietă a Angelinei durează doar două zile, în care se bea o băutură neobişnuită, chiar extravagantă care conţine urmatoarele:
-apa minerală 1,5 L;
-miere;
-suc de lămâie – 400 ml;
-ardei rosu – 5 g;
De fapt, poţi adăuga şi  ceai de plante. Eventual piper, pentru că acest lucru scade apetitul puternic, dar pe de altă parte, mierea este importantă în acumularea  energiei, deci exerciţiul este binevenit.
Principalul avantaj al acestei diete este durata scurtă. Este la îndemână dacă doreşti să obţii o  formă pentru o întâlnire sau un eveniment important.

Dieta “Pet Food”
Dieta este formată din cinci mese pe zi, combinate cu o cantitate mare de lichid şi sport.
Exemplu de meniu:
07:00 – 60g fulgi de cereale, lapte degresat 200ml.
10.00 – 125 g fasole, 50 g pâine, 1 clătită şi 1 ou.
13.00 – somon la grătar 100g (poate fi înlocuit cu păstrav), măr copt cu 25 g stafide.
16.00 – granolă (33 d), 150 g suc de portocale.
19.00 – 130g de carne albă de pui (fiert sau la grătar), 1 cartof copt 150g, 1 măr.
Este o dietă foarte casuală şi simplă, având în vedere că toate componentele pot fi înlocuite cu similare – chiar şi diversificarea produselor este de dorit.

ATENŢIE: Dacă vrei să  urmezi una dintre dietele actriţei, te sfătuim, în prealabil, să consulţi un medic dietolog.

 


Distribuie
..