Dieta cu supă de varză. Topești cel puțin 4 kilograme, în doar 7 zile

Distribuie

Dacă îți dorești de multă vreme să slăbești, însă nu ai reușit să ajungi la silueta ideală cu niciun truc, o soluție bună ar fi să încerci dieta cu supă de varză. Trebuie să o ții timp de 7 zile și vei observa că vei slăbi din ce în ce mai mult.

După dieta cu supă de varză, fă o pauză de câteva zile, apoi o poți ține încă o dată. Pe lângă varză, în supă se adaugă ceapă ardei, ţelină şi morcov. Se condimentează după gust cu sare, piperi, busuioc sau alte mirodenii după preferințe.

Cum se ține dieta cu supă de varză?

Supa de varză se consumă de trei ori pe zi, ca o masă principală. Ea se poate pregăti  o singură dată, apoi se încălzește. Pe lângă supă, se mai pot consuma fructe, legume și carne slabă, după cum urmează:

Ziua 1

În prima zi, cu excepţia supei, ai voie să adaugi şi fructe. Totuși, fructele trebuie să aibă un conţinut ridicat de apă. De exemplu, poți să alegi pepene verde, pepene galben, piersici, dar bananele sunt excluse. Sucurile de fructe de lămâie şi portocale sunt, de asemenea, permise în prima zi, dar fără zahăr.

Ziua 2

În această zi, pe lângă supă, sunt permise şi legume între mese. Legumele trebuie să fie fierte sau la grătar, potrivit bewoman.net. Sunt permise roşii, ardei, castraveţi, ţelină, morcovi, dovlecei dar nu şi mazăre, fasole verde şi cartofi.

Ziua 3

În cea de-a treia zi, între mese poți să consumi fructe și legume.

Astăzi ai voie să adaugi doar un cartof la cină (fiert sau la cuptor) şi o banană.

Ziua 5 şi 6

În aceste zile trebuie să mănânci supă şi carne de vită sau de pui (care pot fi adăugate la supă) sau chiar 500 g carne de pui fiartă pentru cină.

Ziua 7

Pe lângă supa de varză, mai poți consuma şi o mâna de orez şi legume fierte.

Dacă te-ai hotărât să ții această dietă, trebuie să știi că ai voie să bei cafea și ceai verde, dar fără zahăr. Primele rezultate le vei observa chiar din a treia zi când te vei urca pe cântar. Vei scăpa de cel puțin 4 kilograme, în mod sănătos, în doar 7 zile.

avantaje.ro.


Distribuie
..