Dieta cu pătrunjel: slăbeşti trei kilograme într-o săptămână

Distribuie

Pe lângă faptul că dă savoare mâncării, pătrunjelul are efecte benefice asupra sănătăţii organismului. De aceea, această plantă poate fi folosită cu succes şi în curele de slăbire.

Iată, deci, un regim care se bazează pe o salată cu efecte miraculoase pentru siluetă, frumuseţe, dar şi pentru sănătate: dieta cu pătrunjel. Aveţi nevoie de cinci legături de pătrunjel proaspăt, o roşie şi câteva frunze de salată verde. Spălaţi bine frunzele de pătrunjel, tocaţi-le fin şi amestecaţi-le cu roşia tăiată cu­buleţe şi frunzele de salată verde. Adăugaţi suc de lămâie şi puţin ulei de măsline.

Micul dejun se compune dintr-o felie de pâine prăjită, brânză degresată (100 g), un pahar de suc de portocale sau o banană.

Prânzul: timp de 7 zile, consumaţi salata la prânz, întot­deauna proaspăt pre­gătită, însoţită de 100-200 g carne la grătar sau om­letă din două ouă.

La cină, legume fierte – morcovi, ţelină, dovlecei, fasole păstăi, în orice cantitate.

Între mese, puteţi mânca un iaurt mic sau fructe de se­zon,dar  nu mai mult de 100-200 grame. Ca lichide, sunt per­mise ceaiul, cafeaua fără zahăr şi cel puţin 2,5 litri de apă pe zi.

La finele acestei diete veţi cântări cu 2-3 kilograme mai puţin

realitatea.net


Distribuie
..