Dieta Annei Lesko. Slabește cu un amestec ieftin, dar eficient

Distribuie

Arată bine și se menține suplă și tonifiata, în ciuda faptului că are un restaurant și acasă gătește des pentru băiețelul ei. Dar Anna Lesko are o dietă minune pe care o folosește și celebra Beyonce pentru a slăbi. Se face acasă și se consumă între 7 și 10 zile, de două ori pe an.

Dacă vrei să arăți bine de Crăciun și de Revelion, poți urma metoda Annei Lesko. Dieta ei ajută la slăbit și la detoxifierea organismului.

Dieta Annei Lesko – ingrediente și mod de preparare

”E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. Ea există pe net de ceva timp.

Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit șapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă”, a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ține de maximum două ori pe an.

clickpentrufemei.ro


Distribuie