Detalii șocante despre teroriștii din Londra

Distribuie

Atentat Londra. Au apărut noi imagini cu cei trei jihadiști împușcați în piața Borough Market, dar și informații surprinzătoare despre aceștia. Unul dintre teroriștii de la Londra a apărut într-un documentar despre jihadiștii din UK, potrivit The Independent.

Atentat Londra. Unul dintre atacatorii de pe London Bridge, al căruii nume nu a fost dat presei, ar fi apărut în prealabil într-un documentar pe canalul Channel 4 despre jihadiștii din Marea Britanie.

Tânărul de 27 de ani poate fi văzut în imaginile de mai jos întins pe trotuar după ce a fost împușcat mortal de unul dintre polițiști.

Jihadistul cu pseudonimul ‘Abz’ a apărut fluturând un steag Isis într-un parc din Londra în emisiunea „The Jihadis Next Door”, un documentar din 2016 despre comportamentele și motivațiile extremiștilor britanici.

Atentat Londra. Poliţia britanică a anunţat că cunoaşte identitatea celor trei atacatori care au ucis 7 persoane şi au rănit alte 48 pe podul London Bridge, dintre care 21 se află în stare critică. Se fac noi percheziţii, luni dimineaţă, la două locuinţe din estul Londrei şi au fost reţinute alte persoane.

Poliţia metropolitană londoneză a anunţat că va face publice numele celor trei terorişti imediat ce „va fi posibil din punct de vedere operaţional”, potrivit BBC News.

Momentul în care teroriștii merg calm prin piața unde au înjunghiat zeci de oameni a fost surprins de un martor pe telefonul mobil:

O camionetă a lovit cu 80 de km/ora pietonii pe London Bridge sâmbătă seara, la ora 21:58, după care cei trei pasageri ai maşinii au coborât în Borough Market şi au înjunghiat mai multe persoane înainte să fie împuşcaţi mortal de poliţie.Statul Islamic a revendicat duminică seara atentatul terorist din inima Londrei.

Un român şi prietena sa care locuiesc într-un apartament în East Ham s-ar afla între cele şapte persoane arestate de poliţişti britanici înarmaţi în urma unei descinderi în legătură cu atentatul de la Londra, potrivit unei martore citate de The Daily Telegraph.

realitatea.net


Distribuie
..