Destinaţia perfectă de vacanţă pentru zodia ta. Cum să NU îţi strici concediul

Distribuie

Vara nu se lasă aşteptată prea mult, aşa că dacă încă nu ţi-ai făcut planuri pentru o vacanţă reuşită, ai putea să arunci o privire pe ce îţi „recomandă“ astrele. Din punct de vedere zodiacal, există câte o destinaţie perfectă pentru fiecare nativ în parte!

Berbec

Eşti o persoană energică, mereu dornică să afli cât mai multe lucruri despre lumea care te înconjoară. Pentru a avea un sejur de vis, trebuie să te împarţi între aventură şi cunoaştere. Ce poate fi mai bun decât o plimbare prin savana africană sau o excursie prin Alpi? Vei descoperi locuri inedite despre care poate nu ştiai multe lucruri.

Taur

Guvernată de planeta Venus, eşti o persoană iubitoare de frumos şi îţi place să admiri arhitectura locurilor în care poposeşti. O vacanţă ideală pentru tine ar fi în Veneţia, într-o gondolă de unde să poţi fotografia împrejurimile sau, de ce nu, pe străduţele înghesuite ale Marocului.

Gemeni

Eşti o persoană activă, care ştie ce vrea de la viaţă şi nu îi place să îşi piardă vremea în locuri plictisitoare. Ai nevoie de agitaţia şi forfota oamenilor, aşa că cea mai bună destinaţie de vacanţă pentru tine ar fi oraşe precum Tokyo sau New York, de unde să simţi pulsul distracţiei.

Rac

Romantismul tău te face să visezi la excursii în doi pe malul mării sau în destinaţii care să te facă să simţi fiorii iubirii. Ideal ar fi să îţi petreci câteva zile pe o plajă însorită din Maldive sau să te pierzi pe străzile Parisului. Nu ar strica să iei o cină romantică şi pe malul Mării Negre alături de persoana iubită.

Leu

Ţie îţi place luxul, aşa că vacanţa ta trebuie să fie de milioane. Chiar dacă vei da mulţi bani şi îţi vei cam goli buzunarele, vei şti măcar că ai petrecut câteva zile în puf. Ţi se potrivesc destinaţii precum Dubai, Las Vegas sau Monte Carlo.

Fecioară

Conservatoare, fixistă şi cu o fire critică, nu ai vrea să cheltuieşti prea mult pe o vacanţă, ci mai degrabă ai investi în ceva de durată, o casă sau poate o maşină. Cu toate astea, eşti pasionată de istorie şi locuri cu poveşti, aşa că nu ţi-ar strica o vacanţă în Sibiu sau, de ce nu, în Viena?

Balanţă

Când vine vorba de relaxare, ai gusturi fine. Nu îţi plac locurile foarte aglomerate şi vrei să stai departe de zgomotul metropolelor. În schimb, ţi-ar prinde bine o excursie în însorita Grecie sau o aventură pe coasta Portugaliei, locuri în care să încerci mănâcurile tradiţionale şi băuturile specifice zonei.

Scorpion

Eşti o persoană curajoasă, care nu s-ar speria dacă ar rămâne fără provizii în vârf de munte. Îţi plac vacanţele cu peripeţii, aşa că ţi s-ar potrivi locuri pustii, în care să fii nevoită să supravieţuieşti. Include pe lista ta destinaţii precum India, Peru sau jungla amazoniană.

Săgetător

Dintre toate semnele zodiacale, ţie îţi place cel mai mult să călătoreşti şi să descoperi ţinuturi noi. Eşti pasionată de tot ce înseamnă cultură şi tradiţie, iar spiritul tău aventuros te îndeamnă în cele mai îndepărtate destinaţii. O vacanţă ideală pentru tine ar fi în Australia, Noua Zeelandă sau Argentina.

Capricorn

De regulă, munceşti foarte mult şi nu ai timp niciodată să îţi programezi vacanţele. Poate ar fi mai bine să te relaxezi alături de prieteni şi familie şi să mai laşi deoparte responsabilităţile. Ai tendinţa să munceşti până te îmbolnăveşti, aşa că nu ar strica să faci o vizită în staţiunile termale din ţara noastră precum Băile Govora sau Băile Olăneşti.

Vărsător

Eşti un spirit liber, dornic să descopere frumuseţile lumii dintr-o perspectivă nonconformistă. Nu te uiţi la bani când vine vorba de vacanţă, deoarece îţi doreşti să ai parte de tot confortul, însă nici nu te atrag locurile exotice. Mai degrabă, ţi s-ar potrivi oraşe precum Roma, Barcelona sau Amsterdam.

Peşti

Enigmatică şi visătoare, vacanţa ta ideală ar fi un loc care să te impresioneze graţie peisajelor. Îţi place să cunoşti istoria acelor locuri şi să fotografiezi fiecare colţişor de natură. Ai putea încerca destinaţii precum Egipt, coasta Amalfi sau, local, cetăţile fortificate din Transilvania.

realitatea.net


Distribuie
..