Desfigurată pe viaţă pentru că nu a dat importanţă că îi lăcrimează ochiul

Distribuie

Îi lăcrima ochiul, dar a pus totul pe seama produselor de machiaj despre care a crezut că sunt alergice.  O tânără de doar 16 ani a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer.

La doar 19 ani, Tasha Jilka a descoperit că lăcrimatul era de fapt cauza unui tip de cancer extrem de rar, numit neuroblastom olfactiv. După ce i-au îndepărtat tumoarea, medicii au trebuit să-i reconstruiască toată faţa, scrie Daily Mail.

Chiar dacă i-a lăcrimat ochiul, tânăra a evitat să se ducă la medic. Totul a început când avea 16 ani. „Ochiul stâng era întotdeauna umed, dar am pus totul pe seama machiajului. Însă a început să fie din ce în ce mai rău şi am decis să mă duc la medic”, a spus tânăra.

Însă şi aceştia au pus totul pe seama unei alergii sau chiar a unei răceli. A fost trimisă la un oftalmolog, dar nici acolo nu a găsit răspunsul. În cele din urmă, Tasha a ajuns la un spital profesionist. Medicii i-au făcut o biopsie, lucru care a dus la diagnosticarea sa. Intervenţia a fost atât de complexă, încât medicii au trebuit să-i reconstruiască nasul. Cu toate acestea, chiar şi acum fata are probleme cu vederea.  „Mi-am pierdut simţurile şi chiar mirosul”, a povestit tânăra.

realitatea.net.


Distribuie
..