Descoperă ce-ți rezervă astrele în dragoste, sănătate, familie și bani pentru perioada imediat următoare

Distribuie

BERBEC

Nu mai aveţi deloc răbdare cu nimeni şi cu nimic. Vă creaţi singură tensiuni suplimentare şi acasă, şi la serviciu, mai ales la începutul şi sfârşitul zilei. Celibatarele nu concep să nu-şi oficializeze relaţia de iubire, însă îşi păstrează cu mare grijă secrete planurile de atac.

TAUR

Întregul interval, faceţi planuri pentru a vă îmbunătăţi situaţia profesională şi apoi pe cea familială. Faceţi multe drumuri scurte pentru a vă ajuta amicii şi prietenele şi vă stresează la maximum problemele din locuinţă. Căsătorită ori celibatară, vă mirați cât de mult vi s-a schimbat iubitul.

GEMENI

Casa în care locuiţi are nevoie de îmbunătăţiri şi de numeroase reparaţii, iar invitaţiile pentru o sărbătoare familială vă devalizează şi ele bugetul. Unele celibatare se decid să se căsătorească rapid şi fără mare tam-tam, dar descoperă că oricum nu pot scăpa de cheltuielile neaşteptat de mari.

RAC

Activitatea profesională vă ţine departe de familie şi de partenerul de cuplu. Marţi ori miercuri, se pot declanşa conflicte trecătoare, dar stresante, în care personajul principal este persoana iubită şi pretenţiile ei exagerate. Nimeni nu aprobă schimbările pe care le susţineţi cu prea mult aplomb.

LEU

Este de preferat ca în preajma aniversării dv. de cuplu să nu contaţi pe ajutorul nimănui şi să treceţi la o campanie de restrângere a cheltuielilor fără rost. Relaţiile colegiale sunt tensionate miercuri şi joi, iar adversarii de abia au început să acţioneze organizat.

FECIOARĂ

Nu mai dispuneţi de energia necesară tuturor pregătirilor pe care le doriţi, aşa că veţi apela la ajutoare de specialitate. Este bine să nu fiţi foarte cicălitoare miercuri şi vineri, pentru ca cei care vă ajută să nu dea bir cu fugiţii, tocmai când aveţi mai multă nevoie de ei.

BALANŢĂ

Starea de sănătate este din ce în ce mai bună, relaţiile colegiale vă susţin toate intenţiile profesionale, de bani suficienţi dispuneţi, aşa că nu vă rămâne decât să pregătiţi în weekend foarte multe surprize şi un festin pe cinste pentru toţi cei dragi.

SCORPION

Cele mai multe native vor prefera să-şi petreacă zilele libere în altă localitate ori vor primi invitaţii atât de insistente, încât nu le vor putea refuza. Este sigur că vor face toate pregătirile pentru plecare singure şi cu foarte mult entuziasm, mai ales că nu vor fi dezamăgite nici financiar.

SĂGETĂTOR

Conflictele parteneriale de la începutul intervalului vor fi aplanate printr-o decizie care vă poate schimba mult viaţa în bine. Unele vor face multe drumuri, altele vor întoarce casa pe dos, dar cele mai multe se vor implica în activităţi profesionale noi, nerenunţând definitiv nici la cele vechi.

CAPRICORN

În general, sunt mai mult pe drumuri. Le plac călătoriile, dar cele mai multe native fac numeroase drumuri în interes de serviciu. Situaţia financiară este înfloritoare pentru cele care muncesc, dar nu este indicat să facă împrumuturi bancare. Starea de sănătate este foarte bună, cu toate că nu le place să recunoască. Nu este o perioadă prea bună pentru cele care studiază şi sunt nevoite să susţină diverse examene. Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi caracterizată ca revoluţionară, deoarece pun munca înainte de orice altceva.

VĂRSĂTOR

Vor munci cu entuziasm, fiind motivate nu numai de recunoaşterea financiară a meritelor profesionale. Nu vor pleca nicăieri, chiar dacă vor primi multe invitaţii, însă este posibil să facă ele propuneri celor dragi. Întregul interval, vorbiţi foarte mult şi cu putere de convingere.

PEŞTI

Pline de intenţii bune, vor face schimbări profesionale cu care îşi vor surprinde toţi cunoscuţii. Respectă ca de obicei familia şi le impun celor dragi un cod comportamental conservator. Este posibil să plece pe la rude, iar celibatarele vor renunţa la orice intenţie amoroasă.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..