DEMONSTRAT: Femeile care fac des sex nasc copii mai sănătoşi! AFLĂ DE CE

Distribuie

E cunoscut deja cât de benefic este sexul pentru sănătatea unei femei. Mai mult de atât, recent s-a descoperit că dacă femeie are o viaţă sexuală activă, aceasta va avea bebeluşi mai sănătoşi. Se pare că acele cupluri care vor să aibă bebeluşi sănătoşi trebuie să facă sex foarte des.

Studiul a descoperit  faptul că  femeile care făceau dragoste cu partenerii lor mai des, năşteau copii mai sănătoşi. Asta pentru că organismul avea ocazia să se obişnuiască din timp cu un fluid străin, pregătind sistemul imunitar pentru o sarcină.

“Ştim că este nevoie ca femeile să facă sex în jur de 6 luni cu acelaşi partener pentru ca organismul lor să fie pregătit corespunzator pentru o sarcină”, a declarat Prof. Sarah Robertson de la Universitatea din Adelaide.

Ea a mai adăugat că acest proces ar putea dura până la un an pentru anumite cupluri.

“Chiar dacă este posibil ca femeia sa rămână însărcinată după o aventură de o noapte, riscul de avort este mai mare decât în cazul femeilor monogame”, a continuat savanta.
Aproximativ 1 din 8 sarcini se sfârşeşte în avort. Două treimi din avorturile timpurii sunt cauzate de anormalităţi cromozomiale ale fetusului.

Ţine cont că o viaţă sexuală activă nu înseamnă poligamie.  Potrivit studiului un bebeluş  sănătos se va naşte atunci,  când ai  acelaşi partener sexual.


Distribuie
..