Delia va cânta pe aceeaşi scenă ca Lady Gaga

Distribuie

Delia e probabil cea mai tare artistă a momentului în România! Şi pentru că-şi respectă statutul, pregăteşte ceva „huge”!

După succesul pe care l-a avut cu concertele de la Sala Palatului, Delia duce „PsiheDelia Indigo” pe aceeaşi scenă pe care anul ăsta vor mai cânta Lady Gaga, Ed Sheeran, Take That, Emeli Sandé, Linkin Park sau Celine Dion.

Data evenimentului, 19 noiembrie 2017. Locul: O2 Arena, din Londra, care are o capacitate de 20.000 de locuri. Aşa că românii din Marea Britanie vor avea ocazia să vadă şi ei live un nou show concept marca Delia.

În prețul biletelor VIP va fi inclusă şi intrarea la after-party-ul la care va participa şi artista, împreună cu trupa sa. Mai mult vor exista şi bilete Vip plus Meeet and Greet, aşa că doritorii o vor putea cunoaşte personal pe Delia, pe lângă faptul că vor primi un album cu autograf.

La concert au acces şi copiii, cu condiția ca aceia cu vârste sub 14 ani să fie însoțiți de un adult şi să aibă bilete doar la balcon.

„Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede. Universul se impleteste si rasuceste, construindu-se sub ochii nostri: vezi muzica? Nu-ti fie teama, esti in lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-ma de mana, sunt calauza ta in acest univers al sinesteziei absolute. Pe pamant, sunt o viziune colorata intr-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem sa fim: creeaza-te! Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera”, spune Delia despre PSIHEDELIA

zutv.ro


Distribuie
..