Delia a postat pe Instagram o poză în care avea corpul acoperit cu tatuaje, iar fanii au reacționat imediat. Uite care este semnificația acestora:

Multe dintre tatuajele Deliei au influențe asiatice, fiind cunoscute preferințele artistei pentru vacanțele exotice.

Delia are deja o colecție impresionantă de tatuaje, printre care se numără o înghețată la cornet, o pasăre colorată pe braț, o mandală pe încheietura mâinii drepte, cuvântul „femme” pe încheietura mâinii stângi, un dreamcatcher pe umărul stâng, dar şi un pistol acoperit de trandafiri, pe glezna dreaptă.

„Vreau să-mi fac unul pe pulpa piciorului, un chip ciudat, ceva, şi altul pe braț. Nu am găsit până acum modelul potrivit, astfel că, în funcție de evenimentele pe care le-am avut, am optat doar pentru tatuaje semipermanente, care dispar după două săptămâni. Sunt încă în căutare, dar cu siguranță, în viitorul apropiat, îmi voi face două tatuaje-şoc, dar permanente”, a declarat Delia.

În poza de pe Instagram, Delia apare tatuată pe mâini. Artista a apelat la acest truc deoarece, cel mai probabil, a filmat videoclipul pentru cea mai recentă piesă, care se va numi „Ca la țară”.