De ea este îndrăgostit lulea Prințul Harry? Cine e frumusețea asta de 19 ani

Distribuie

Catalogat ca fiind cel mai râvnit burlac din lume, în urma unui sondaj realizat de Crown Clinic din Manchester, Prințul Harry pare a fi îndrăgostit lulea de prințesa Maria-Olympia de Grecia și Danemarca.

Revista australiană “New Idea Magazine” scrie că Prințul Harry și Prințesa Maria-Olympia de Grecia și Danemarca s-au întâlnit de mai multe ori și au plănuit o escapadă împreună în Elveția în apropierea Paștelui.

Se pare că Prințul a cunoscut-o pe Prințesa Maria-Olympia prin intermediul verișoarei lui, Prințesa Beatriz de York, fiica Prințului Andrew și a fostei lui soții Sarah Fergusson.

În mod ciudat însă, Prințul Harry a fost văzut miercurea trecută, distrându-se la Londra cu două dintre fostele lui iubite, Natalie Pinkham și Astrid Harbord.

Cine e Prințesa Maria-Olympia de Grecia și Danemarca

Adolescenta de 19 ani este una dintre cele mai populare prințese ale momentului, părinții ei fiind prinții moștenitori Marie-Chantal și Pavlos ai Greciei. Olympia, născută în New York, a studiat teatru, istoria artei, grafică și fotografie în Londra.

libertatea.ro


Distribuie
..