De ce trebuie să ții cont când planifici nunta

Distribuie

Nunta este evenimentul cel mai important din viața unei femei, motiv pentru care totul trebuie să fie perfect. Desigur că este ziua cea mai frumoasă, dar pentru care trebuie să faci niște sacrificii. O nuntă înseamnă multe cheltuieli, iar întrebările pe care trebuie să vi le adresați înainte de a face orice plan sunt:

Când și unde vreți să vă căsătoriți?

Perioada din an aleasă pentru eveniment influențează costurile. Prețurile localurilor sunt mai mari vara, pentru că este anotimpul în care majoritatea cuplurilor aleg să se căsătorească. În plus, costul pentru locație, mâncare, băuturi, toate sunt stabilite în funcție de timpul ales.

Care este cel mai important aspect al nunții pentru tine?

Acest aspect este unul personal, care diferă chiar și între parteneri. Dar răspunsurile voastre vă ghidează deciziile și cheltuielile, plus că aici intră și pasiunile/hobby-urile fiecăruia. Hotărâți-vă asupra modului în care vrei să vă planificați nunta, personalizând-o. Ea nu trebuie să fie la fel cu a cunoscuților voștri.

Strângeți banii din timp

Nu este recomandat să faci un împrumut pentru a face nunta, ci ar trebui să începeți amândoi să strângeți bani din timp. Calculați cam cât v-ar ajunge toate cheltuielile pe care le aveți, apoi încetul cu încetul veți reuși să strângeți suma necesară.

La ce puteți renunța?

Există nenumărate cheltuieli legate de nuntă la care puteți renunța, deoarece există versiuni gratuite sau mult mai ieftine. Uneori este nevoie doar să cauți mai mult. De exemplu, invitațiile. Sunt pe internet foarte multe modele de invitații, gratis.

Cât ești dispusă să dai pe rochia de mireasă?

Rochia de mireasă este foarte importantă, iar multe femei au obiceiul de a da foarte mulți bani pe ea. Dar nu ar trebui să exagerezi. Este adevărat că rochia semnifică foarte mult pentru mireasă, dar nu uita că o porți o singură noapte. La fel se întâmplă și cu rochiile domnișoarelor de mireasă, mai ales dacă le cumperi tu. Așadar, gândește-te de două ori înainte de a decide care va fi rochia pe care o vei purta în cea mai importantă noapte.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..