De ce bărbaţii păroşi se cuplează cu cele mai sexy femei

Distribuie

Bărbaţii cu mult păr (facial, pe piept, pe corp, etc.) sunt mult mai atractivi în ochii femeilor. În subconştient, reprezentantele sexului slab sunt atrase de masculii păroşi, naturali,  în detrimentul celor îngrijiţi, cu mai puţin păr.

Cercetătorii au încercat să afle răspunsul şi s-a dovedit că aceşti bărbaţi au mai multe calităţi: sunt virili şi mai sănătoşi.

Bărbaţii care au mult păr pe corp sunt consideraţimai virili. Ei au un nivel mai mare de testosteron, ceea ce îi transformă în “bărbaţi adevăraţi”. Au mai mult sex-appeal, sunt mai optimişti şi mai energici. Testosteronul joacă un rol important şi atunci când vorbim despre apetitul sexual, care este mult mai mare la aceşti masculi.

Potrivit cercetărilor ştiinţifice, părul de pe corp este în strânsă legătură cu inteligenţa. Astfel, bărbaţii păroşi au o educaţie superioară, sunt mai sclipitori şi găsesc mai repede soluţii.

După virilitate şi inteligenţă se adaugă şi sănătatea de fier. Eşti mai păros, deci mai sănătos!

Părul protejează anumite zone ale corpului, reglează temperatura şi ne captează mirosul nostru natural determinat de feromoni cu rol în atracţia sexuală. El este o moştenire rămasă de la strămoşii noştri preistorici, cărora părul le ţinea de cald.

one.ro


Distribuie