Dara, așa cum nu ai mai văzut-o! Artista aduce un amalgam de emoții în noul clip. „Istoria unei fete” se anunță HIT! VIDEO

Distribuie

„Puține cuvinte, dar multe emoții…!!!” așa își descrie Dara, noul produs muzical.

Artista a lansat videoclipul piesei ”Istoria nei Fete”. Melodia a fost compusă și produsă de Dara și Costin Bodea.

“Piesa ‘Istoria unei fete” a apărut într-un moment de pauză, o perioadă dificilă, dar productivă muzical, pentru că atunci am știut ce vreau să spun și să scriu”, a spus Dara.

Filmările videoclipului au avut loc în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca (cel care a făcut majoritatea clipurilor Carla’s Dreams) și DoP George Secrieru, de la BRFilms.

“Filmările pentru clip au fost un amalgam de emoții, pentru că este un nou început pentru mine. Toate emoțiile au culminat atunci când am început să ne certăm cu actorul care la început părea o gluma, spre final însă devenise serios și dureros. Și desigur, spartul chitarei- momentul pe care îl aștepta toată echipa de filmare și care nu e așa de simplu de executat precum pare”, a mai spus artista.

De anul acesta, Dara devine artist Global Records, alături de nume mari precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă sau Vanotek.

“Nu m-am așteptat să ajung aici, dar alături de Global Records, vreau să fac lucrurile pe care mi le doresc, să cânt ceea ce simt și să povestesc Istoria Unei Fete”. Și mă bucur de susținere”, a spus Dara.

Dara este o artistă din Republica Moldova care a cucerit publicul în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În România, publicul o cunoaște datorită piesei “Fie ce-o fi”, melodie lansată în colaborare cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams.

 

 

infomusic.ro


Distribuie
..