Cupluri din zodiac sortite eșecului: se iubesc, dar nu vor fi niciodată împreună

Distribuie

Ți s-a întâmplat vreodată să nu te potrivești cu cineva absolut deloc? Acest lucru poate apărea din cauza diferențelor ce pot exista între două persoane, dar și a faptului că temperamentele voastre vă fac să nu ajungeți niciodată la un numitor comun. Deși sentimentele pot fi puternice, caracterele vor fi cele care câștigă în cele din urmă, iar relația voastră se va sfârși.

Dragostea doare. Nu întotdeauna, dar de cele mai multe ori poate aduce multă suferință. Fiecare dintre noi am cunoscut cel puțin o dată în viața noastră o astfel de dezamăgire. Oricât de multe sacrificii am făcut, aceasta pur și simplu nu a funcționat. Te-ai gândit vreodată dacă a existat vreo forță care a avut o influență nefastă asupra relației tale? Ei bine, este posibil ca instinctul să nu te fi înșelat. Compatibilitatea dintre zodii ar trebui să fie un criteriu prin care ne alegem partenerii, deoarece influența planetelor poate avea un efect nefast asupra relației noastre.

Iată care sunt cuplurile din zodiac sortite eșecului!

Fecioară – Berbec

Aceștia par cuplul ideal la început, deoarece ambii împărtășesc aceleași valori, sunt perfecționiști și determinați. Totuși semnele ce vor aduce sfârșitul acestei relații vor apărea imediat. Fecioara este fidelă și mereu încearcă să îi facă pe plac Berbecului. Berbecul, pe de altă parte, va încerca să profite de sentimentele Fecioarei, nu de puține ori răsplătind-o cu ignoranță și lipsă de respect. Acest lucru va duce la destrămarea legăturii dintre cei doi, iar Berbecul își va vedea greșelile doar atunci când va fi prea târziu.

Capricorn- Săgetător

Cel mai des folosită frază pe care o auzi de la Săgetător în această relație este „Nu mă lași niciodată să mă distrez!”. Capricornul este mai rezervat la capitolul distracție și vrea să aibă un partener care să îi împărtășească principiile. Atunci când vrea un moment de relaxare, este bine să nu te maimuțărești în jurul lui, deoarece acest lucru ar putea să îl calce serios pe nervi. Un alt motiv pentru care acest cuplu este destinat eșecului este incompatibilitatea din dormitor. Între aceste două zodii nu există absolut nicio chimie. Nimic! Zero!

Taur – Vărsător

Acest cuplu se va destrăma din cauza problemelor ce țin de comunicare. Taurul va forța nota de fiecare dată pentru a scoate tot ce e mai bun din Vărsător, însă acest lucru îl va face pe Vărsător să se simtă constrâns. Vărsătorii sunt nonconformiști și boemi, iar acest lucru îi face să nu poată vedea un angajament pe termen lung. Taurii, pe de altă parte, sunt conservatori și le place stabilitatea.

Pești – Fecioară

Peștii sunt cei mai visători și sensibili din zodiac, pe când Fecioarele sunt practice și cu picioarele pe pământ. Da, extremele se atrag, dar în acest caz extremele se autodistrug! Totuși Peștii nu ar trebui să renunțe la Fecioară atât de repede, deoarece o prietenie pe viață cu aceasta le poate aduce multe beneficii.

Scorpion – Leu

Dorința Leului de a fi mereu în centrul atenției trebuie să fie mereu alimentată cu complimente. Scorpionul nu îl va venera pe Leu și nu va da doi bani pe această nevoie excentrică pe care o are. Pe de altă parte, firea fermecătoare și seducătoare a Leului nu este suficient de bună pentru a vrăji un Scorpion. Acesta va rămâne indiferent la farmecele partenerului său. Leul poate stârni doar gelozia Scorpionului, deoarece orice apropiere de oameni va fi interpretată ca un semn de trădare.

Gemeni –Rac

Acest cuplu ar putea fi unul reușit dacă ambii ar avea puțin simț al umorului. Gemenilor le place să meargă la petreceri și să socializeze, pe când Racii preferă să stea acasă și să se relaxeze. Gemenii nu prea au răbdare cu Racii, iar acest lucru ar putea fi rezolvat doar dacă ar lăsa de la ei și ar face haz de necaz.

 

divahair.ro


Distribuie
..