Cum vei muri în funcţie de zodie

Distribuie

Iată un horoscop care nu ştie când o să mori, dar îţi poate arăta cum o să mori în funcţie de zodia ta.

Berbec
Zodie aventuroasă şi plină de iniţiative, berbecul îşi va găsi sfârşitul destul de devreme, din cauza iresponsabilităţii de care dă dovadă uneori. Dacă este provocat, berbecul nu va ezita şi va demonstra tuturor că ţine piept oricărei situaţii şi că are destul curaj să facă orice. Asta poate fi o abordare potrivită în anii tinereţii, dar, după o vârstă, curajul nebunesc, provocările şi pariurile devin periculoase. Nu mai paria cu prietenii că poţi sări peste o maşină în flăcări şi nu te duce să-ţi faci un tatuaj într-un salon dubios, dacă ţii la viaţa ta.
Taur
Taurii sunt firi dificile şi se înţeleg destul de greu cu unii oameni. Toată această lipsă de interes pentru comunicare s-ar putea să le aducă moartea prematură. Dacă eşti taur şi ai trecut deja de vârsta primelor emoţii, nu te lua la ceartă cu vecinul de pahar, nu te contrazice cu un nativ din scorpion sau berbec şi nu insista că ai dreptate atunci când partenera ta ridică tigaia. Cel mai mare risc pentru tauri este să enerveze pe cineva atât de tare încât să-i împingă la crimă. Dacă vorbim despre partenerul de viaţă, după ani de zile în care ţi-a suportat mofturile şi kilogramele în plus, ai face bine să nu guşti din cafeaua de după ceartă.
Gemeni
Nativii din gemeni sunt exact la polul opus de tauri: comunică prea mult. Faptul că sunt o zodie inteligentă şi creativă nu înseamnă că trebuie să piseze pe toată lumea cu ideile lor năstruşnice. În plus, firea lor duplicitară îi împinge deseori spre o viaţă dublă. S-ar putea ca gemenii să-şi găsească sfârşitul în urma unei gelozii bolnave a partenerului sau după ce au fost prinşi cu mâţa în sac de către un coleg mai instabil psihic.
Rac
Racii sunt firi sensibile şi introvertite, aşa că riscă mereu să sufere de depresii. Dacă nu le iese ceva, racii se supără foarte tare şi asta le poate cauza pe termen lung multă durere în suflet. Depresiile şi angoasele nu sunt de joacă, iar sensibilii raci trebuie protejaţi spre sfârşitul vieţii. Moartea unui prieten drag, reducerea pensiilor sau scumpirea medicamentelor pot fi un capăt de ţară pentru raci. Dacă vă ştiţi mai delicaţi din fire, încercaţi să nu disperaţi de câte ori vedeţi o ştire teribilă la televizor. Astfel, riscul de sinucidere sau moarte prin înfometare de tristeţe sunt mai reduse.

Leu
Mândru şi plin de el, puternicul leu va avea grijă de propria persoană la bătrâneţe. Astfel că nu veţi avea parte de o moarte tristă, în sărăcie. Reversul medaliei s-ar putea să aibă efecte nedorite. Astfel, leul, care vrea să fie cel mai tare chiar şi după ce floarea vârstei s-a ofilit, va fi genul de om care îşi cumpără o maşină sport roşie în prima clipă în care se simte bătrân şi obosit. Faptul că tinereţea a trecut poate fi o sursă de tristeţe mare pentru lei, care vor încerca să trateze depresia cu cadouri scumpe şi extravagante. O maşină sport roşie condusă cu viteză poate aduce, însă, o moarte violentă şi nedemnă. Dacă o bătrâneţe în cadru nu este pe placul leilor, încercaţi totuşi să nu vă doriţi o viaţă scurtă şi aventuroasă. Măcar de dragul nepoţilor, dacă nu din amor propriu.
realitatea.net


Distribuie