Cum scapi rapid de durerile de dinţi

Distribuie

Când te doare o măsea sau un dinte, ai impresia că nu poate să ţi se întâmple nimic mai rău. Îţi distrage atenţia de la tot ceea ce te înconjoară şi parcă te face să te concentrezi numai pe durere, ceea ce face şi mai rea o durere de dinţi.

Până a ajunge la doctor, noi îţi recomandăm câteva remedii naturale care te vor ajută şi-ţi vor oferi un pic de răgaz în caz că eşti prinsă pe nepregătite şi nu poţi ajunge la dentist.

În primul rând nu uita niciodată de igienă dinţilor. Spală-te pe dinţi de cel puţin două ori pe zi şi foloseşte apă de gură pentru o curăţare completă. Dinţii sunt sensibili şi au nevoie de îngrijire, mai ales dacă alegem să consumăm alimente care ne afectează dantură precum sucurile acide şi alimentele zaharate.

Dacă simţi că te jenează vreun dinte, atunci ar fi bine să tai o ceapă în bucăţi mici să să le foloseşti pentru a masa zonele dureroase. Această are proprietăţi antibacteriene care vor ajută la eliminarea germenilor din cavitatea bucală.

Mai mult pe lyla.ro

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

print

Nicio intrebare activa.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cum-scapi-rapid-de-durerile-de-dinti_1926857.html#ixzz46RnPtonL
Follow us: @realitatea on Twitter

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cum-scapi-rapid-de-durerile-de-dinti_1926857.html#ixzz46RnKVxYk
Follow us: @realitatea on Twitter


Distribuie
..