Cum scapi de vergeturi cu aspirină

Distribuie

  1. Dacă și tu te confrunți cu această problemă la nivelul pielii, află că ai un remediu la îndemână. Veergeturile rezultate în urma slăbitului brusc, îngrășării rapide sau a nașterii dau mari bătăi de cap femeilor. Acum vă prezentăm cum scapi de vergeturi cu aspirină!

Ce sunt vergeturile

Vergeturile pot apărea în cazul unei afecţiuni a glandei tiroide. Dacă însă analizele sunt absolut normale, vorbim despre vergeturi care apar din cauza lipsei elasticităţii pielii la nivel mai profund decât epiderma. Mai exact, la nivelul reţelei de colagen care nu se află în stare optimă.

Este o condiție cu care unele femei se nasc. Vergeturile sunt structuri de reparaţie. Pielea de calitate slabă se rupe sub influenţa diverşilor factori, încearcă să se refacă şi astfel apar vergeturile care nu sunt altceva decât nişte cicatrice.

Cum scapi de vergeturi cu aspirină

Tot ce trebuie să faci e să iei aspirină normală de la farmacie, apoi să o dizolvi cu puțină apă. După ce ai făcut această pastă, amestec-o cu puțin ulei de măsline cald. Să zicem două lingurițe pentru o zonă mică.

Pasta se aplica pe zona cu probleme. Se lasă să acționeze 30 de minute. Se clătește apoi pielea cu apă călduță. Masca se aplică o dată pe zi, timp de 7 zile. Mai puteți adăuga și vitamine la amestec (vitaminele A, E și C). Combinație naturistă hidratează și reface pielea, redându-i elasticitatea.

Este recomandat ca pe perioada urmării tratamentului să faceți sport. Așa veți elimina colagenul care va ajuta la regenerarea completă a pielii. E indicat să nu vă expuneți la soare sau solar, pe perioada tratamentului.


Distribuie
..