Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews: Cele mai frumoase imagini de la nunta anului în Regatul Unit

Distribuie

Sora mai mică a ducesei de Cambridge s-a căsătorit religios, în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-un sătuc din Anglia.

Pippa Middleton, devenită celebră după apariția fermecătoare pe care a avut-o în urmă cu șase ani la nunta surorii sale, Kate, cu prințul William, a pășit sâmbătă la brațul tatălui său în fața altarului bisericii St Mark’s din Englefield (la vest de Londra), pentru a se căsători cu milionarul James Matthews.

Pippa, 33 de ani, a purtat o rochie de mireasă tradițională, din dantelă albă, cu decolteu în spate, în formă de inimă, creație a britanicului Giles Deacon. Pippa Middleton a purtat şi o tiară, realizată de Maidenhair Fern, şi un voal transparent creat de Stephen Jones şi a optat pentru o pereche de pantofi creaţi de Manolo Blahnik.

Mireasa a sosit la biserică alături de tatăl său, la bordul unui bolid Jaguar decapotabil din 1951, relateayză cotidianul britanic Daily Mail. Ea a fost așteptată de logodnicul James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016.

Prințul Harry a fost văzut fără prietena sa, actrița americană Meghan Markle, relatează Agerpres. El a venit la eveniment alături de fratele său, prințul William, a cărui soție, Kate, ducesa de Cambridge, a venit îmbrăcată cu o elegantă rochie roz, asortată cu o pălărie de aceeași culoare.

Cei doi copii ai ducilor de Cambridge, prințul George, 3 ani și prințesa Charlotte, 2 ani, au jucat rolurile de cavaler și domnișoară de onoare şi au fost vedetele evenimentului. Înainte de a pleca spre domeniul familiei Middleton, unde a avut loc petrecerea de nuntă, prinţesa Charlotte a scos limba spre fotografi, iar prinţul George i-a salutat, făcându-le semn cu ambele mâini.

La eveniment au mai fost prezenți și campionul elvețian de tenis Roger Federer, alături de soția sa, dar și prințesa Beatrice de York, verișoară a prinților William și Harry.

După cununia religioasă, invitaţii au băut şampanie pe domeniul Englefield House, apoi au plecat spre proprietatea pe care familia Middleton o deţine în Bucklebury, unde a fost organizată o recepţie la care au participat 300 de invitaţi.

Noua iubită a prințului Harry, actrița Meghan Markle a lipsit de la cununia religioasă, dar venit la petrecerea de nuntă, notează Daily Mail.

 

 

 

eva.ro


Distribuie
..