Cum să porţi fusta cu botine în toamna 2016

Distribuie

Crezi că această combinaţie nu va funcţiona niciodată? Diane Kruger are suficient simţ stilistic pentru a ne arăta calea cea bună! Fusta cloş are un aer delicat, elegant, indiscutabil, în timp ce botinele rock adaugă exact doza de sare şi piper de care avem nevoie. Completează cu un crop top cu mânecă lungă şi o geacă de piele şi vei fi gata să cucereşti moda oraşului!

amna nu este faimoasă doar pentru capriciile sale meteo sau pentru frumuseţea melancolică a naturii, ci şi pentru ţinutele stilate, care o transformă în cel mai rafinat anotimp. Încep Săptămânile Modei, iar fashionistele de pretutindeni înlocuiesc combinaţiile de tricou şi pantaloni scurţi cu versatilele sacouri, rochii lungi şi accesorii sofisticate.

Ţinutele cu botine şi fuste se numără printre favoritele noastre în acest moment. Ele îţi dezgolesc picioarele, dar nu îşi pierd nicio clipă eleganţa naturaă, transformându-te într-o apariţie de invidiat!

Fustă cu şliţ și botine înalte

Fusta creion cu botine tip stilettos

Fusta de jeans în A cu botine simple

Cu toate acestea, suntem supuse greşelii, chiar şi atunci când apelăm la aceste asocieri nemuritoare în modă! Tocmai de aceea, ţi-am pregătit un îndreptar util, care te va învăţa cum să îţi combini corect şi stilat fustele şi botinele preferate!

divahair.ro


Distribuie
..