Cum să fii mai bună la pat

Distribuie

Toate femeile își doresc să aibă parte de partide de sex ca în filme, însă de multe ori realitatea este cât se poate de diferită. Iată doar câteva trucuri despre cum să fii mai bună la pat.

Fii mai vulnerabilă

În mod ironic discuțiiile despre sex sunt mai grele decât actul sexual în sine. Însă,dacă vei fi mai vulnerabilă și mai deschisă în ceea ce privește sentimentele tale,viața intimă se va îmbunătăți considerabil. Spune-i ce te excită,ce ți-ai dori ca el să facă în dormitor și nu evita nici subiectul fanteziilor.

Ești frumoasă așa cum ești

Poți fi cea mai frumoasă femeie din lume,dar dacă ești nesigura relația ta va avea de suferit. Fie că este vorba de celulită,câteva kilograme în plus sau vergeturi,fiecare dintre noi avem ceva ce am dori să schimbăm la corpul nostru. Dar asta nu trebuie să ne afecteze părerea pe care o avem despre înfățișarea noastră și să ne scadă astfel încrederea în noi. Femeile care atrag bărbații nu sunt neapărat cele frumoase,ci cele care au încredere în ele și care știu să-și evidențieze calitățile. Așadar,nu te sfii să porți o lenjerie provocatoare și-l vei înnebuni pe partenerul tău.

Fii stăpână pe situație în pat

Nu e nimic mai excitant decât o femeie care face primul pas. Niciunui bărbat nu-i place o femeie timidă în pat,așa că întreabă-l ce și-ar dori să faci pentru ca momentele voastre intime să fie de neuitat.

Citește cărți erotice

Atunci când ești în pană de idei,o sursă de informație sunt cărțile erotice. Nici nu știi ce idei o să-ți vină,iar iubitul tău va fi plăcut surprins.

Mai multe poziții sexuale

Dacă la începutul relației nu vă puteați ține mâinile departe unul de altul,după un timp sexul poate deveni o rutină. Pentru nu a ajunge în acel moment,și a condimenta relația,schimbarea pozițiilor de sex poate împiedica apariția plictiselii.

clickpentrufemei.ro


Distribuie