Cum să elimini coșurile negre cu o mască din cărbune și lipici

Distribuie

ternetul este plin de sfaturi de beauty care mai de care mai bizare sau chiar periculoase, însă este și o adevărată comoară din acest punct de vedere. Un truc de beauty care a surprins o lume întreagă este aplicarea unei măști din cărbune și lipici, care te va ajuta să scapi rapid nesuferitele coșuri negre.

Iată cât de simplă este rețeta care a cucerit femeile de pretutindeni!

 

Mască din cărbune și lipici pentru coșuri negre

Punctele negre sunt o adevărată pacoste când vrei să ai un ten impecabil. Cumva, ele continuă să își facă apariția în ciuda tuturor eforturilor noastre de a le elimina, iar produsele de pe piață parcă nu sunt atât de eficiente pe cât ne-am dori. Uneori însă, soluțiile simple sunt cele mai bune. De aceea, rețeta măștii din cărbune și lipici s-a răspândit rapid printre femei, iar noi îți propunem să o încerci și tu, pentru a te convinge de eficiența ei!

Ingredientele de care ai nevoie sunt lipici lichid (pentru copii, ca să nu fie toxic pentru piele; niciodată să nu folosești un alt tip de lipici, pentru că ți-ar putea răni pielea) și capsule cu cărbune, pe care le poți găsi la orice plafar.

Pentru a pepara masca, nu trebuie decât să amesteci într-un castronel lipiciul și cărbunele (îl poți turna direct din capsule). Odată ce ai obținut o mască omogenă, cu o consistență cremoasă (ai grijă să nu folosești prea mult lipici, pentru că masca va deveni prea lichidă și se va scurge), poți să o aplici pe zona cu coșuri negre, evitând, desigur, contactul cu ochii și cu mucoasa nasului. Pentru un efect optim, înainte de aplicarea măștii, pune pe zona respectivă un prosop îmbibat în apă fierbinte, pentru a deschide porii. Trebuie să ai răbdare până se usucă lipiciul (va dura cel puțin 15-20 de minute până să poți să scoți stratul respectiv). Când observi că s-a întărit masca, smulge-o cu blândețe și odată cu ea vor fi scoase toate punctele negre.

Sfat: nu folosi această mască dacă ai pielea sensibilă sau dacă urmezi vreun tratament dermatologic, pentru că ar putea să îți irite tenul!

Această soluție simplă pentru a elimina coșurile negre ar putea să te scape de coșmarul unui ten imperfect cât ai bate din palme!

divahair.ro


Distribuie
..