Cum îţi dai seama că iubitul te minte doar privindu-l în ochi. Detaliile care îl dau de gol

Distribuie

Uneori, ţi-ai dori să ai puterea de a-i citi mintea iubitului tău? Există o metodă mai bună de a afla ce gândeşte! Priveşte-l în ochi şi vezi dacă îţi spune adevărul. Uite cum îl dă privirea de gol fără să-şi dea seama:

1. Dacă se uită în stânga în momentul în care vorbiţi, poţi să stai liniştită: iubitul tău spune adevărul. Studiile arată că în momentul în care încerci să-ţi aminteşti ceva, pupilele se îndreaptă automat către partea stânga. Poţi sta liniştită deci, ai un partener sincer 🙂

2. Dacă se uită în dreapta, înseamnă că încearcă să fie creativ. Îl întrebi ce a făcut şi privirea lui se îndreaptă în această direcţie? Alertă! Nu spune adevărul, ci încearcă să creeze un scenariu că să te inducă în eroare. Mincinosul!

3. Dacă i se dilată pupilele, e semn bun. Această reacţie a corpului are loc în momentul în care ceva din jur ni se pare atrăgător. Când vorbeşti cu o persoană de sex opus şi îi vezi pupilele dilatându-se, e clar că te consideră sexy.

4. Dacă i se contractă pupilele, înseamnă că este plictisit şi nu e deloc interesat de ceea ce vrei să-i spui.

5. Dacă începe să clipească mai rar, e semn clar că minte. Studiile arată că oamenii sunt mai tensionaţi în momentul în care mint şi că au un control mai mare asupra gesturilor pe care le fac.

realitatea.net


Distribuie
..