Cum îţi dai seama că e bărbatul potrivit de la prima întâlnire. 10 criterii utile

Distribuie

Nu contează că ai 18 ani sau 40, întotdeauna va exista o nouă primă întâlnire. Când eşti tânără, relaţiile se succed cu o mai mare rapiditate decât la maturitate, dar indiferent de vârstă, o femeie e în căutarea unui bărbat bun. Dar cum îl găseşti?

Cele mai multe relaţii nu merg pentru că alegerea iniţială a fost greşită. E adevărat că sunt şi multe relaţii care încep bine şi sfârşesc prost din cauza faptului că partenerii n-au reuşit să facă faţă provocărilor vieţii. Cu atât mai mult, ceea ce decizi la primele întâlniri cu un bărbat devine decisiv pentru reuşita acelei relaţii.
Iată de ce trebuie să ţii seama cu adevărat la prima întâlnire:

1. E îmbrăcat curat şi corect. Nu trebuie să fie după ultima modă, dar să dea dovadă de bun gust şi echilibru.
2. Ştie să folosească tacâmurile.

Asta îţi spune ceva despre educaţia sa şi capacitatea de a socializa.
3. Bea alcool cu moderaţie. E foarte important ca de la primele întâlniri să-ţi dai seama dacă e dependent sau nu de alcool. Acest obicei toxic distruge orice relaţie.
4. Dacă nu fumează, e un punct în plus. Bărbaţii nefumători câştigă, în medie, cu 20 la sută mai mult ca fumătorii. Şi mor mai târziu.
5. Cât mănâncă? Dacă e ponderat la mâncat înseamnă că e ponderat şi în viaţă, acesta fiind un mare avantaj pentru o relaţie de lungă durată.

Pereche la restaurant

Dacă prima întâlnire e la restaurant, poţi observa multe lucruri interesante la bărbatul cu care ieşi

Bărbatul potrivit plăteşte întotdeauna nota!

6. Observă cât şi cum vorbeşte. Un bărbat care vorbeşte cursiv, nu face greşeli şi are subiecte interesante de conversaţie are şanse să fie un partener valoros.
7. Vezi dacă e bine crescut. Acesta nu e un moft şi, atenţie, mulţi pot să încerce să joace un alt rol, încercând să se ridice la nivelul aşteptărilor tale. E important să observi că ştie să se poarte în mod natural. Surprinde-l, scăpând ceva pe jos. Varsă paharul cu vin pe faţa de masă. Vezi cum reacţionează!
8. Ştie să asculte? Dacă nu apuci să spui nimic la prima întâlnire şi vorbeşte numai el, fugi! Înseamnă că e o persoană egoistă, plină de ea şi care nu dă doi bani pe cei din jur.
9.Trebuie să plătească el nota! Dacă observi cea mai mică ezitare de a duce mâna la buzunar atunci când vine nota de plată, e cazul să cauţi pe altcineva. Dacă cercetează nota cu atenţie, dacă nu-i lasă ospătarului cei zece la sută sau comentează legat de ”preţurile piperate din restaurant” înseamnă că ai în faţă un bărbat zgârcit care-ţi va transforma viaţa într-un iad.

10. Numără cu atenţie de câte ori ai râs la prima întâlnire. Dacă s-a încheiat cina şi nu te-a făcut cel puţin o dată să râzi atunci viaţa de cuplu va fi una monotonă, fără sare şi piper.
În textul de mai sus nu se vorbeşte nicăieri de muşchi, pătrăţele, frizură, maşină, parfum, barbă, tatuaje, sexy, cool sau bani. Toate acestea nu contează atunci când cauţi un bărbat de care merită să te îndrăgosteşti. Nu confunda partenerii de scurtă durată – o noapte cu cei de lungă durată – o viaţă. Înainte să te duci la o întâlnire, hotărăşte-te ce cauţi!

eva.ro

Distribuie