Cum îl faci gelos în funcție de zodie

Distribuie

Berbec

Fiind unul dintre cele mai puternice semne zodiacale, nativul Berbec poate fi extrem de emoțional când vine vorba de iubire, iar acest lucru îl va determina să arate întotdeauna ceea ce simte. Expansiv și pasional, dacă va observa că persoanele dragi din viața lui își manifestă interesul față de o altă persoană, își va exprima nemulțumirea.

Taur

Nativul Taur tinde să își ascundă gelozia pentru a nu părea vulnerabil, așa că e foarte greu să îți dai seama când e sau nu gelos. Fă un efort să arăți bine în preajma tuturor și să îi demonstrezi că poți fi curtată de orice persoană. Va simți imediat pericolul!

Gemeni

E greu să îl faci gelos pe nativul Geamăn, deoarece el poate să își țină ascuns impulsul până la punctul de fierbere. Poate doar să îi faci complimente altei persoane de față cu el. Acest lucru nu numai că l-ar face gelos, dar l-ar și înfuria.

Rac

Pentru a-l face gelos pe nativul Rac, trebuie să îl faci mai întâi să sufere. Este o persoană extrem de sensibilă, iar orice presupus flirt de-al tău îi poate străpunge inima. Nu îți va cere explicații, dar îți vei da seama că este gelos din atitudinea lui.

Leu

Nativul Leu este foarte posesiv și mândru de ceea ce face. Nu suportă să fie pe locul doi, motiv pentru care trebuie să îi acorzi o atenție specială. Când nu o primește, acesta devine extrem de gelos și nu se ferește să facă o scenă în fața tuturor.

Fecioară

Nu este foarte gelos din natura lui, așa că va trebui să faci eforturi mari pentru a-i stârni un oarecare resentiment. Încearcă să nu îi acorzi deloc atenție, ba chiar să îl eviți pentru a-i pune la încercare gelozia.

Balanță

Dacă vrei să-l faci gelos pe nativul Balanță, vorbește-i despre toate defectele pe care le are și încearcă să complimentezi o altă persoană din viața ta. Nu numai că va deveni gelos, dar va face tot posibilul să îți demonstreze că și el are calități.

Scorpion

Nativul Scorpion nu devine gelos deodată, ci în timp. Ar trebui să fii atentă și să nu exagerezi deoarece poate deveni foarte furios dacă îl provoci. Pentru a-i stârni gelozia, arată-i cât de bine te simți și te distrezi fără el. În acest mod, va înceta să creadă că e centrul universului tău.

Săgetător

E destul de greu să faci gelos un nativ Săgetător deoarece el este o persoană foarte rece. Totuși, nu suportă ca partenera lui să aibă secrete față de el. Acest lucru îi displace și îl face să se gândească la o sumedenie de scenarii.

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, subiectul concurență reprezintă o amenințare. Deci, a-l face să se îndoiască de rolul pe care îl joacă în viața ta este cea mai bună modalitate de a-i declanșa gelozia. Nu acceptă să fie mai prejos decât ceilalți.

Vărsător

Nativul Vărsător este mai inteligent decât crezi, așa că își poate da seama imediat dacă pui ceva la cale. Va trebui să te prefaci dacă vrei să îl faci gelos, căci nu îi plac jocurile de prost gust. Situațiile banale îl fac gelos, însă ai grijă cu persoanele de sex opus. Nu îi place să te vadă în preajma lor, căci nu va mai avea încredere în tine.

Pești

Nativul Pești se va simți gelos dacă va vedea că ai un lucru pe care el nu poate să ți-l ofere. Nu insista la capitolul gelozie, întrucât s-ar putea să îl rănești profund și să își dorească să se despartă de tine.

https://www.clickpentrufemei.ro


Distribuie
..